Gelecek İçin Mükemmellik

Geri

Necmeddin Bilal Erdoğan Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan’ı “Yeni Dünyayı İnşa Etmek: Balkan Gençliği İçin Akademik ve Kültürel Köprüler” başlıklı konferans kapsamında üniversitemizde ağırladık.

Öğrencilerimizle gerçekleştirilen buluşmada Sayın Erdoğan, Balkan gençliğine ve Uluslararası Balkan Üniversitesi’ne yönelik desteğin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini vurguladı. Programın moderatörlüğünü Rektörümüz Lütfi Sunar üstlenirken, etkinlik  Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) desteğiyle düzenlendi.

Konuşmada, Balkanların geleceğinin inşasında vizyon sahibi ve değer odaklı gençliğin taşıdığı kritik öneme dikkat çekildi. Bu buluşma, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin diyaloğu, liderliği ve bölgesel etkiyi destekleyen öncü bir akademik platform olma misyonunu bir kez daha teyit etti.